Sveitsiläisraha vauhdittaa Suomen lediprojekteja

Ledi-valaistuksen tomittaja Greenled on sopinut sveitsiläisen  Susi Energy Efficiency Fundin kanssa rahoituksesta tuleviin ledivalaistusprojekteihin Suomessa. Sopimuksen kokonaisarvon odotetaan nousevan 15 miljoonaan euroon vuoden 2018 loppuun mennessä.

Sopimuksen mukaan Greenled toteuttaa mittavia kaupan, teollisuuden, logistiikan, liikuntapaikkojen, toimistojen, katu- ja aluevalaistuksen sekä julkisten tilojen hankkeita, joissa nykyiset valaistusratkaisut korvataan energiatehokkailla LED-ratkaisuilla.

Sveitsiläinen SEEF toimii valittujen hankkeiden ainoana rahoittajana jatkuvalla saatavarahoituksella, mikä vapauttaa kempeleläisyrityksen omaa pääomaa yhtiön kasvun kiihdyttämiseksi. Valitut projektit toteutetaan pääsääntöisesti Suomessa, mutta toiminnan laajentuessa myös Ruotsissa ja Saksassa.

Greenland vahvistaa sopimuksen myötä päätöstään palauttaa tuotanto ulkomailta Suomeen. Vuonna 2013 tehty päätös oli yrityksen toimitusjohtaja Pertti Tahvanaisen mukaan onnistunut ja johti myös myynnin voimakkaaseen kasvuun.

Kempeleen tehtaallaan tuotteensa valmistava Greenled on perustettu vuonna 2010 ja muut toimipisteet sijaitsevat Kempeleen lisäksi Vantaalla ja Tampereella sekä tytäryhtiö Greenled GmbH Saksan Speyerissa.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639