Suomen Schneider sai uuden vetäjän

Sähkötekniikkayhtiö Schneider Electricin toimitusjohtajana on aloittanut kauppatieteiden maisteri Jani Vahvanen. Hän siirtyi uuteen tehtäväänsä Hewlett Packard Enterprisen Suomen ja Baltian maiden toimitusjohtajan tehtävästä.

Uudelle toimitusjohtajalle raportoivat Schneider Electric Finland Oy:n liiketoimintayksiköistä ja tukitoiminnoista vastaavat johtajat sekä Schneider Electricin Baltian yksiköiden toimitusjohtaja Sohvi Rajamäki.

Energiatekniikan yhtiönä Schneider Electric hyödyntää voimakkaasti myös uusinta ict-tekniikkaa.

”Schneider Electric on teollisen internetin edelläkävijä. Olemme hyödyntäneet verkkoteknologiaa ja koneiden välistä kommunikaatiota jo kauan ennen kuin siitä alettiin puhua teollisena internetinä’’, sanoo uusi toimitusjohtaja Jani Vahvanen.

’’Erilaisten laitteiden, antureiden, ohjausjärjestelmien, päätelaitteiden ja käyttäjien verkottuminen parantaa kaikenlaisten kiinteistöjen energiatehokkuutta sekä luo esimerkiksi teollisuuden valmistusprosesseihin tai sähköverkkojen toimintaan merkittävää kilpailukykyä,” Vahvanen jatkaa.

Schneider Electricillä on Suomessa, Latviassa, Liettuassa ja Virossa yli 25 myyntiin, markkinointiin ja asiakaspalveluun keskittyvää yksikköä. Lisäksi yrityksellä on Suomessa ja Baltiassa useita tuotekehitys- ja tuotantoyksiköitä. Suomen ja Baltian yksiköt työllistävät noin 700 henkilöä.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016