Akkulaturi kertoo lataustilan

Ruotsissa suunniteltu Ctekin CT5 Time to go -laturi  viestii käyttäjälleen kuinka kauan kestää kunnes akku on valmiiksi ladattu ja käyttövalmis.  Laitteessa on merkkivalot, joiden avulla voi nähdä, milloin on mahdollista yrittää käynnistää auto ja milloin akku on täysin valmiina.

Uusi CT5 -laturi varmistaa 12 voltin ajoneuvoakkujen maksimaalisen käyttöiän ja suorituskyvyn. Sen avulla pystyt varmistamaan akun jatkuvan ympärivuotisen huippukunnon ja Recond-toiminnolla jopa elvyttämään syväpurkautumaan päässeet akut.

Sillä voidaan tehdä myös nykyautojen Start-Stop versioissa käytettävien AGM-akkujen lataus omalla asetuksellaan. Laturi voi olla kiinni akussa tarvittaessa pysyvästi, eikä yli- tai alilatauksesta ole vaaraa.

Laturi on kipinäsuojattu ja siinä on suojaus kytkennän vääränapaisuutta vastaan. Tarkka jännitteenhallinta, sekä tasainen virransyöttö suojaavat herkkää ajoneuvoelektroniikkaa, jonka ansiosta akkua ei tarvitse irrottaa ajoneuvosta latauksen aikana.

LISÄÄ: CTEK (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016