Oululaisyritys otti Orangen IoT-palvelut

Oululainen etäohjausjärjestelmiä toimittava Embelin ottaa käyttöön Orangen maailmanlaajuiset IoT-yhteydet. 

”Käytämme Orangen SIM-kortteja kaikissa nykyisissä ja tulevissa tuotteissamme. Heidän IoT-yhteytensä auttavat meitä laajentumaan kansainvälisesti.”, sanoo Embelinin toimitusjohtaja Kai Simula.

Sopimuksen ansiosta Embelin voi kasvattaa markkinoitaan Euroopassa ja myöhemmin myös muualle maailmaa. Sopimus on viisivuotinen.

Orange Business Services tarjoaa oululaisyritykselle hallintaportaalin sekä huollon ja etähallinnan. Embelin voi kytkeä ja ottaa käyttöön IoT-yhteyksiä automaattisesti Orangen portaalin ja API-rajapintojen avulla.

Embelin sulautetut järjestelmät ja tiedonhallintaratkaisut tukevat yritysten digitalisoitumista. Sen lippulaivatuote on joustava ja edistyksellinen Remuc-etähallintajärjestelmä, joka voidaan asentaa mihin tahansa älykkääseen kohteeseen.

’’Embelin saa konkreettista liiketoimintahyötyä siitä, että heillä on käytössään yhtenäinen IoT-infrastruktuuri yhdeltä maailmanlaajuisesti toimivalta operaattorilta ”, sanoo Orange Business Servicesin kansainvälisten toimintojen johtaja Helmut Reisinger.

Oululaisyrityksen tuotetta voidaan käyttää esimerkiksi ajoneuvojen paikantamiseen sekä autojen sisätilalämmittimien ohjaamiseen etänä mobiililaitteiden avulla.

Tuote sopii sekä yksityisille kuluttajille että yrityksille. Se koostuu ajoneuvon sisälle asennettavasta ohjausyksiköstä, pilvessä tapahtuvasta tietojenkäsittelystä sekä älypuhelimeen asennettavasta sovelluksesta.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016