Vanhan ajan radio sai wifi-yhteyden

Klassikoksi noussut fm-radio Tivoli Audio Model One on päivittynyt uuden ajan Spotify-radioksi Wifi- ja Bluetooh-yhteyksien avulla. Ulkonäkö on edelleen tuttu perinteinen puukotelo.

Tivoli Audio lanseeraa uuden version klassikostaan Model Onesta. Laite antaa perinteiselle FM-radiolle aivan uutta nostetta tarjoamalla radion lisäksi myös langattomat Wifi- ja Bluetooth-ominaisuudet sekä Spotify Connect -liitettävyyden.

’’Tivoli Audio lanseerasi alkuperäisen Model One -radion vuonna 2000’’, kertoo Model One Digitalin suunnitellut Tivoli Audion pääsuunnittelija Paul De Pasquale. Laitteen tunnistaa edelleen puuviilusta valmistetusta kotelosta, jonka saa pähkinäpuun, valkoisen sekä mustan väreissä.

Laitteen digitaalinen navigointinäyttö yhdessä suurikokoisen alumiinisen monitoimivalintapyörän kanssa tekevät radiokanavalle virittäytymisestä tai oman suoratoistosoittolistan valmistajan mukaan selaamisesta helppoa.

Model One Digitalia voidaan ohjata langattomasti maksuttomalla Tivoli Audio Wireless App -mobiilisovelluksella kodin langattoman verkon yli. Sen avulla voidaan määrittää myös langattoman äänentoiston asetuksia.

Langattomien yhteyksien avulla uudesta ajan keittiöradion voi rakentaa myös laajemman hifi- tai monihuonekokonaisuuden. Uuden ajan Tivoli One Digitalin hinta on 349 euroa.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016