Tee retro-Nokiaan erikoiskuoret

Nokian uutuuspuhelimien retroversio 3310 on samassa erikoiskuoret. HMD Global aikoo valmistaa vakioversioiden lisäksi rajoitetun erän erikoiskuorilla varustettua 3310-puhelinta. Yritys hakee kuorien suunnittelijaa Instagram-kisassa.

HMD Global hakee kisaan luovien alojen ammattilaisten ja opiskelijoiden lisäksi kaikkia Nokiasta kiinnostuneita. Voittaja saa omalla designilla varustetun Nokia 3310:n sekä klooriaa, kun siitä tehdään rajoitettu erä myyntiin .

Alkuaan Nokia 3310 piti ennakkohuhujen mukaan olla jo myynnissä, mutta käytännössä myynti alkaa vasta touko-kesäkuun aikana.  Retromaineella ratsastava uusi 3310 on esikuvaansa ohuempi, mutta akun pitäisi olla erittäin kestävä akku. Puheaikaa luvataan 22 tuntia ja latauksen pitäisi kestää jopa kuukauden.

Kilpailu on globaali, ja se on avoinna 10.5.2017 saakka. Osallistujan tulee ladata ehdotuksensa Instagramiin hashtagillä #3310art.

Päivitetty markkinoilletuloaikataulua.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!