Reaktor hankki lisää ohjelmisto-osaamista

Teknologiayritys Reaktor on ostanut kolmanneksen oululaisesta ohjelmistoja tekevästä Codematesta. Avaruushankkeilla viime aikoina julkisuudessa ollut Reaktor pääsee uusimman hankinnan kautta laajentamaan ohjelmistotoimintaansa kotimaassa.

Codemate on 80 työntekijän ohjelmistokehitysyritys, joka täytti 10 vuotta viime viikolla. Yrityksen liikevaihto vuonna 2016 oli 4 miljoonaa euroa. Codematella on toimistot Oulun lisäksi Helsingissä, Vuokatissa, Bankokissa ja Dhakassa.

Codemate pääsee osaksi Reaktorin kansainvälistä asiakasverkostoa. “Koemme, että voimme ottaa seuraavan kasvuloikan yhdessä Reaktorin kanssa. Reaktorilla on etabloituneet toiminnot Helsingissä, Tokiossa, New Yorkissa ja Amsterdamissa. Kasvu ja kysyntä Reaktorin palveluille vaikuttaisi kiihtyvän tulevina vuosina entisestään”, sanoo Codematen toimitusjohtaja Toni Piirainen. 

Reaktorin lakiasiainjohtaja Juha Ilola (vas.) ja Codematen hallituksen puheenjohtaja Tomi Kyllönen, operatiivinen johtaja Jukka Katajaharju ja Codematen toimitusjohtaja Toni Piirainen sekä Reaktorin talousjohtaja Antti Mäkelä. Kuvaaja: Pertti Erkkilä.

Reaktorilla on 450 henkeä Helsingissä, New Yorkissa, Tokiossa ja Amsterdamissa. Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna 52 miljoonaa euroa.

”Oulun teknologiakeskittymä on ollut jo pitkään tutkallamme’’, kommentoi Reaktorin liiketoimintajohtaja Marko Sibakov hankintaa.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!