Salolaisyritys hakee sijoittajia ledikeksinnölleen

Salolainen valaisinyritys Led Tailor on kehittänyt uudenlaisen sisätilojen mikrobeja vähentävän valoputken. LED-valon aallonpituusalueet rajoittavat valmistajan mukaan mikro-organismien kasvua sekä tarjoavat korkealaatuisen, vireystilaa ylläpitävän valaistuksen.

Salolaisyrityksen uutuus on vanhoihin loisteputkivalaisimiin asennettava LED-valoputki, joka on tarkoitettu erityisesti sairaaloihin ja muihin hoitolaitoksiin sekä kouluihin ja teollisuuden tuotantotiloihin. Uuden keksintönsä myötä Led Tailor laajentaa osakeantiaan ja tavoittelee 1,5 miljoonan euron pääomaa valaistuskeksintöjensä edistämiseen.

’’Osakeantimme on ollut jo muutaman kuukauden käynnissä ja olemme tarjonneet sitä lähinnä oman alueemme sijoittajille. Uuden mikrobivaloputken sekä muiden viimeaikaisten keksintöjemme menestyksen myötä olemme nyt päättäneet tarjota antia laajemmin kaikille yksityis- ja yhteisösijoittajille ympäri Suomen, kertoo Led Tailorin toimitusjohtaja Mika Nummenpalo.

Led Tailor Innova7ion on vuonna 2014 Salossa perustettu fotoniteknologiaan erikoistunut yhtiö, jonka valaistusteknisiä keksintöjä on käytössä monissa maamme sairaaloissa ja laitoksissa. Yhtiön kehittämillä tuotteilla ja ratkaisuilla voidaan desinfioida ja steriloida erilaisia esineitä ja huoneita resistenteistä bakteereista. Lisäksi Led Tailor valmistaa valoterapiavalaisimia mm. psoriasiksen ja atopian iho-oireiden lieventämiseen ja poistamiseen.

’’Lääketieteellisten ja desinfiointitarpeiden lisäksi valoa voidaan hyödyntää mm. turvallisuus- ja identiteettitunnistimiin sekä teollisuuden tarpeisiin ja fluoresenttien valonlähteiden valmistamiseen’’, toimitusjohtaja Nummenpalo kertoo.

Led Tailor valmistaa valoterapiavalaisimia muun muassa psoriasiksen ja atopian iho-oireiden lieventämiseen ja poistamiseen.

LISÄÄ: Aiempi uutinen Led Tailorista  ja muut ledeihin liittyvät uutiset Uusiteknologia.fi:ssä (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!