Kempille uusi vetäjä sopimusvalmistajalta

Lahtelaisen hitsaustekniikkaa valmistavan Kempin toimitusjohtajaksi on valittu Ville Vuori. Hän toimii tällä hetkellä elektroniikan sopimusvalmistaja Incapin toimitusjohtajana. Aiemmin hän on toiminut myös sähköjätti ABB:n palveluksessa.

Ville Vuori (44) aloittaa Kempin toimitusjohtajana tämän hetken suunnitelmien mukaan  loppuvuoden aikana. Ennen Kemppiä ja Incapia Vuori on työskennellyt toimitusjohtajana Kumera Drives sekä Finavian SkyHow -yhtiöissä. Hänellä on myös kokemusta globaaleista johtotehtävistä ABB:llä.

’’Olemme hyvin tyytyväisiä saadessamme toivottaa Villen tervetulleeksi Kemppi-tiimiin. Hän on tottunut operoimaan kansainvälisissä ympäristöissä ja hänellä on kokemusta monista meille tärkeistä asiakassegmenteistä.”, kommentoi Kemppi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama.

Kempin liikevaihto oli viime kaudella yli 110 miljoonaa euroa ja pääkonttori sijaitsee Lahdessa. Yritys työllistää yli 600 henkilöä 17 maassa. Yrityksellä on Lahdessa elektroniikkatehdas. Viime vuosina Kemppi on tuonut hitsauskoneisiin älykkäitä toimintoja ja uusinta ICT-tekniikkaa.

”Neljäkymmentä vuotta sitten kehitimme sittemmin alan standardiksi muuttuneen invertterivirtalähdeteknologian. 1993 siirryimme ensimmäisenä maailmassa analogisesta digitaaliseen hitsaustekniikkaan, jonka jälkeen olemme mullistaneet hitsauksen laadunhallinnan universaalilla pilvipalveluohjelmistolla. 2016 esittelimme teollisen Internetin mahdollisuuksia hyödyntävän MIG-hitsaussysteemin”, Kempin hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama taustoittaa yrityksensä teknologista kehitystä.

LISÄÄ: Uusiteknologia.fi:n uutinen Kempin uudenlaisesta hitsaustekniikasta (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2017