Millennium-palkinnon jakajalle uusi toimitusjohtaja

Millennium-palkintoa jakavan Tekniikan Akatemian Juha Ylä-Jääski jää eläkkeelle syyskuussa. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty TkT Ari Ahonen. Hän on aiemmin toiminut johtajana Tekesissä ja rakennusalan tutkimusyhteisö RYM:ssä.

Ari Ahosella on pitkä kokemus strategisesta johtamisesta, innovaatiotoimialasta sekä rakennus- ja kiinteistöalasta.

Ari Ahonen

”Taustani on liiketoiminnan talouden vahvistamisessa ja muutoksessa. Olen ollut käynnistämässä useaa yritystä, joko osana isompaa konsernia tai itsenäisenä start-up-yrityksenä”, sanoo tiedotteessa Ari Ahonen.

Nykyistä toimitusjohtaja Ylä-Jääskiä TAF:n hallituksen puheenjohtaja Marja Makarow kiittää hyvästä työstä TAF:n johdossa ja erityisesti TAF:n toiminnan laajentamisesta.

”Juha Ylä-Jääskin toimitusjohtajakaudella TAF on laajentanut yhteiskunnallista vaikuttavuuttaan monin ohjelmin. Erityisenä painopistealueena on ollut nuorten kannustaminen tekniikan pariin mm. Teknoloikka-harjoitteluohjelman sekä nuorille suunnatun Millennium-ohjelman avulla”, Makarow kertoo.

TAF:n ja sen jäsenakatemioiden STV:n ja TTA:n toimistot muuttavat myös 18.8.2017 Helsingin Pohjoisesplanadilta Aalto-yliopiston uuteen päärakennukseen Dipoliin.

Tekniikan Akatemia TAF on säätiö, joka jakaa kansainvälisen Millennium-teknologiapalkinnon joka toinen vuosi. TAF tarjoaa myös yhteistyöfoorumin tieteen, elinkeinoelämän ja julkisen sektorin toimijoille sekä kannustaa nuoria tekniikan ja luonnontieteiden pariin.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue tästä ilmaiseksi!