Uusin robotiikka esillä Porissa

Yli sata pk-yritysten ja kehittämisorganisaatioiden edustajaa osallistuu Porin Oivalluksia robotiikasta -tapahtumaan.  Päivän ohjelma on läpileikkaus robotisaatioon ja sen yhä laajeneviin mahdollisuuksiin palveluista teollisuuteen.

Robotiikka ja robotit tulevat käyttöön entistä laajemmin.  Niillä tulee olemaan myös suuria vaikutuksia monilla aloilla teollisuudesta koulutussektorille.

Satakunta haluaa olla kehityksen eturintamassa. Siellä toimii jo noin sadan yrityksen automaatioverkosto ja Satakunnan ammattikorkeakoulussa on maan laajin robotiikan koulutustarjonta.

Porissa on tiistaina 22.8.2017 tarjolla ajankohtaiskatsauksen satakuntalaiseen robotiikkaosaamiseen.  Yhtenä tilaisuuden tavoitteena on tukea alan hanketoimintaa ja toimijoiden välistä yhteistyötä yli maakunta- ja toimialarajojen.

Aiheina ovat tulevaisuuden teollisuusrobotit kuten hitsaus, yhteistyörobotit, mobiilirobotit ja erilaiset uudet robotiikan muodot.

Tapahtuman järjestävät Satakunnan ammattikorkeakoulu, Satakuntaliitto ja Robotiikka Akatemia sekä Pirkanmaan liiton toteuttama Uutta luovat maakunnat -hanke.

Kuva: ABB

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue tästä ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2017