Uusia työkaluja 5G-aaltomuotojen tutkimiseen

Rohde & Schwarzin laajentaa FSW85 signaali- ja spektrianalysaattorin taajuusaluetta uusilla lisäpaketeilla. Laajennusta tarvitaan autojen tutka-signaalien lisäksi tulossa olevien 5G-verkkojen aaltomuotojen analysointiin.

Rohde & Schwarz tarjoaa signaali- ja spektrianalysaattori FSW85:n uutta FSW-B5000-laajennusta. Yhdessä digitaalisen RTO2064-oskilloskoopin kanssa terästetty järjestelmä tarjoaa viiden gigahertsin kaistanleveyden. Amplitudin ja vaiheen mittaustarkkuus on taattu koko mittauksen kaistanleveydelle.

FSW-B5000-laajennys tukee myös keskitaajuuksia välillä 9,5 GHz – 90 GHz.  Yli 85 gigahertsin taajuuksilla FSW85-analysaattori täytyy kuitenkin varustaa FSW-B90G-osuudella, joka laajentaa taajuusaluetta jopa 90 GHz:iin.

Transienttien ja pulssien mittaussovelluksiin FSW-laajennus tarjoaa laajakaistaisen analyysi autojen FMCW:n chirp-tutkasignaaleista. Sen avulla voidaan analysoida myös muita hyppiviä ja pulssimaisia tutkasignaaleja.

FSW-B5000-laajennuksen avulla voidaan tallentaa myös langattimien IEEE 802.11ay-verkkojen laajakaistaisia signaaleja jälkiprosessointiin. Lisäksi voidaan myös tehdä aaltomuoto-analyysejä ehdolla olevista 5G-standardiehdotuksista.

LISÄÄ: Rohde & Schwarz (LINKKI) ja tuotetieto (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2017