5G-kännykkäkehitykseen testerilaajennus

Keysight Technologies on esitellyt 5G-kännyköiden radiorajapinnan suunnitteluun ja verifiointiin 5G RF DVT -mittauslaajennuksen. Ratkaisun avulla voidaan mitata uusien tilaajalaitteiden suorituskykyä samalla, kun 5G-standardien vaatimukset edelleen tarkentuvat.

Keysightin uusi testaus- ja analysointipaketti sisältää menetelmät 5G:n oleellisimpiin RF-mittauksiin sekä suoraan kytkettynä että ilmarajapinnan kautta. Laitteistolla voidaan myös analysoida myös 5G:n moniantenniteknologioita. Esimerkiksi älyantennien suuntakuvioiden hallintaa.

Keysight Technologies 5G RF DVT mahdollistaa testiohjelmien personoinnin ja reaaliaikaisen pääsyn OSI-protokollatasojen L1 ja L2 parametreihin Uusi tuote taipuu myös 5G-järjestelmien RF-aaltomuotojen tarkkuusanalyysiin. Se perustuu verkon emulointiin suunnitelluilla 5G-taajuusalueilla sekä esi-5G-standardien ja NR (New Radio) –konseptien mukaisilla radiorajapinnan modulaatiovarianteilla.

Uusi 5G RF DVT -paketti pohjaa automatisoituun Keysightin UXM 5G –testialustaan, joka sisältää 5G-protokollasetin yritysten tuotekehitystarpeisiin, prototyyppitestaukseen sekä varsinaiseen tuotevalmistukseen. Testerialusta sisältää runsaasti muunneltavia parametreja, se mahdollistaa RF- ja radioresurssihallinnan testitapausten monipuolisen personoinnin.

Keysight kertoi kesäkuussa tekevänsä Qualcommin kanssa yhteistyötä tulevaisuuden 5G-kännyköiden piirisarjan kehittämisessä.

LISÄÄ: Keysight (LINKKI) ja tuotetieto (LINKKI) ja video protokollatyökaluista (LINKKI) ja yleistietoa muista Keysightin mittauslaitteista (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2017