RealSense tekee koneista näkeviä ja lähes ajattelevia

Saksalainen Framos tarjoaa laiterakentajille Intelin RealSense-tekniikkaan perustuvia laitemoduuleja ja tukiohjelmiston. Niiden avulla voidaan tuotteisiin integroida helposti virtuaalisia tai laajennetun todellisuuden ominaisuuksia. Kone saadaan näkemisen lisäksi lähes ”ajatelemaan”.

Framosin visiotuotteilla voidaan laitteisiin ja koneisiin lisätä ihmisen kaltaista ​​tunnistamista ja älykkyyttä. Intelin kehittämän RealSense-tekniikan sovelluskohteina voivat olla muun muassa lennokkikopterit, robotit, VR-, auto-, valvonta- ja 3D-sovellukset.

Framosin tarjontaan kuuluu Intelin RealSense –visioprosessori, syvyysmoduulit ja -kamerat sekä Intel RealSense SDK 2.0 -ohjelmisto. Yrityksellä on myös tarjolla myös SLAM-seurantamoduulit.

Intel RealSense -kameroissa on visuaalinen prosessori ja syvyysmoduuli, tarjoavat stereosyvyisen tunnistuksen. Se antaa laitteille ja koneille realistisemman näkymän maailmalle.

Seurantamoduulit käsittelevät laitteen sijaintia ja suuntausta, mikä tarjoaa mahdollisuuden navigoida, kartoittaa ja oppia ympäristöä.

LISÄÄ: Framos (LINKKI) ja yrityksen RealSense -tuotteet (LINKKI) ja Intelin RealSense-esittely (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!