Toimistokuutio liitettiin IoT-verkkoon

LoRaWan-anturiverkkoa operoiva Digita ja toimistokuutioita valmistava Smartblock ovat aloittaneet yhteistyön entistä älykkäämpien työtilaratkaisujen kehittämiseksi. Ensimmäiseen pilottikuutioon pääsee tutustumaan huomenna IBM:n Watson-tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa.

Oululainen Smartblock valmistaa uudenlaisia työtilaratkaisuja, toimistokuutioita, joihin liitetään Digitan ympäristöä mittaavia IoT-antureita. Ne mittaavat työskentelypisteen ilmankosteutta, lämpötilaa, hiilidioksidia ja käyttöastetta.

”IoT-antureiden liittäminen toimistokuutioihin mahdollistaa laajemman datan keräämisen kuin koskaan aiemmin”, kertoo Digitan IoT-liiketoiminnasta vastavaa johtaja Ari Kuukka.

Antureiden avulla kerätyn tiedon hyödyntäminen luo lukuisia jatkokehittelymahdollisuuksia. Esimerkiksi yhdistämällä antureilla kerätty tieto ilmanvaihtoon pystytään automaattisesti säätelemään työskentelypisteen ilmanlaatu parhaaksi mahdolliseksi.

TAUSTAA: IBM Watson Helsinki 18.10.2017 messukeskuksessa

IBM Watson Helsinki Summit -tapahtumaan rakennetaan popup -kaupunki, jonka stadionilla esiintyy muun muassa maailman nuorin Watson-ohjelmoija, TEDx-puhuja Tanmay Bakshi.  Tapahtumassa on myös asiantuntijoita mm. Finnairilta, KONEelta ja Nokialta puhumassa kognitiivisuudesta ja liiketoiminnan yhdistämisestä.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!