Uutuuskirja teknologian kehityksestä – eksponentiaalisesti

TeknologiaX – Kohtaa tulevaisuus -teos havahduttaa näkemään maailman nopean muutoksen. Nyt suomennetun tanskalaiskirjan takana ovat disruption asiantuntijat Jannick B. Pedersen ja Anders Hvid.

Teknologiateollisuuden suomentama TeknologiaX – Kohtaa tulevaisuus -teoksen tavoitteena on saada aikaan keskustelua siitä, mitä uuden teknologian tuomat muutokset tarkoittavat yhteiskunnalle.

Teoksessa havainnollistetaan siirtymää lineaarisesta eksponentiaaliseen kasvuun. Yritykset joutuvat muuttamaan toimintaansa olennaisella tavalla, sillä menestys ja kilpailukyky eivät enää pohjaa entisiin asioihin.

Kirjassa kuvataan tietotekniikan, tekoälyn, 3D-tulostuksen, bioteknologian ja nanoteknologian kehitystä ja odotettavissa olevia kehitysmurroksia. Yritysesimerkit havainnollistavat, miten teknologian muutos on tuhonnut yrityksiä ja samalla luonut uusia markkinoita.

Hvid, Teknologiax – Kohtaa tulevaisuus. Tanskankielinen alkuperäisteos Förstå fremtiden. Kirjoittajat Jannick B. Pedersen & Anders, 112 sivua, nidottu, ISBN 978-952-238-197-2, hinta 19 euroa, kustantaja on Teknologiainfo Teknova (LINKKI).

LISÄÄ: Kirjan alkuosa (LINKKI, pdf)