Dimecc2017: Tutkimusyhteisö valitsee parhaat innovaatiot

Tutkimusyhteisö Dimecc esittelee tänään Turussa alkavassa vuosiseminaarissa vuoden parhaat innovaatiot. Tilaisuus kokoaa yhteen lähemmäs 200 teollisuusvaikuttajaa niin yrityksistä kuin akateemisesta ja muustakin suomalaisesta innovaatiokentästä.

Dimecc Prize -kilpailussa F-Securen Janne Järvinen esittelee Turussa ”sisäistä startupia”, eli keinoa uuden tekemisen vauhdittamiseen yrityksissä. Se oli yksi Dimeccin Need for Speed (N4S) -ohjelman löydöksistä.

Bittiumin Markku Koskiakoski pitchaa Cyber Trust -ohjelman tuloksia. Se toimi muun muassa pohjana uudelle Suomen ja Yhdysvaltain kyberkumppanuudelle.

Vuosiseminaari alkaa Turussa puoliltapäivin, kun Tampereen teknillisen korkeakoulun professori Matti Sommarberg sekä Rolls-Roycen innovaatio- ja teknologiajohtaja Sauli Eloranta puntaroivat suomalaisen teollisuuden ja innovaation tulevaisuutta.

Tänään esitellään myös SIMP- ja S4Fleet-ohjelmien tulokset.  ’’Metallialan SIMP-ohjelma on malliesimerkki siitä, kuinka innovaatioyhteistyöllä voidaan yhdistää perinteisen teollisuutemme ja startup-yritystemme parasta osaamista toiminnan tehostamiseksi kestävän kehityksen keinoin’’, kertoo Dimeccin toimitusjohtaja Harri Kulmala.

Meyer Turun TKI-johtaja Kari Sillanpää on yksi tapahtuman huomisen tiistain seminaaripuhujista. Päivän aikana käydään läpi innovaatio-ohjelmien tuloksia. Niitä esittelee Turussa muun muassa SSAB Europen Sami Haapanen.

Kuva: Shutterstock

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2017