Mikko Merimaa VTT:n tutkimusjohtajaksi

Mikko Merimaa aloittaa joulukuussa tutkimuskeskus VTT:llä tutkimusjohtajana. Hän on aiemmin johtanut VTT Mikes Metrologian tutkimusaluetta. Hänellä on myös aiempaa kokemusta suuresta osasta tietointensiivisiin tuotteisiin ja palveluihin liittyvistä teknologioista.

TkT Mikko
Merimaa on edistänyt tieteellistä huippuosaamista jo aiemmin verkostoitumalla hyvin eri tiedeyhteisöissä. Hän on myös Suomen edustajana Euroopan kansallisten metrologiainstituuttien yhdistyksessä, Euramet’issä.

TkT Mikko Merimaa

Uudessa tehtävässään TkT Mikko Merimaa (kuvassa) vastaa tietointensiiviset tuotteet ja palvelut -liiketoiminta-alueen tutkimustoiminnasta ja painopisteistä sekä tieteellisen huippuosaamisen varmistamisesta ja kehittämisestä.

”Tutkimusjohtajana tehtävänäni on kehittää VTT:n osaamisen asiakaskeskeisyyttä tavoitteena haaste- ja tavoitelähtöinen tutkimus liiketoiminta-alueiden rajoja ylittämällä”, Merimaa korostaa.

Merimaalla on kokemus laajalti ’piistä pilveen’ -teknologioistamme ulottuen mikroelektroniikasta digitaalisiin palveluihin. ´”Tämä antaa hänelle erinomaiset lähtökohdat uudessa tehtävässään”, sanoo liiketoimintajohtaja Petri Kalliokoski.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2017