Suomalainen IoT-yritys vaihtoi nimeä

Oululaisen merenkulun IoT-teknologiaan erikoistunut TestLab Finlandin uusi nimi on Navidium. Uusi nimi sitoutuu aiempaa paremmin yhtiön visioon ja strategiaan meriteollisuudessa.

Navidium tarjoaa ratkaisuja laivaliikenteen harjoittajille reitityksen tehokkaaseen optimointiin, joka pienentää asiakkaan yleisiä toimintakustannuksia.

“Haluamme osoittaa myös yrityksen uudella nimellä, että suuntaamme voimamme puhtaasti meriteollisuuteen ja sitä tukeviin teknologioihin.”, kertoo Navidiumiksi muuttuneen yrityksen toimitusjohtaja Arto Koistinen.

Yhtiö jatkaa panostamista uusimpiin teknologioihin, tekoälyyn, ympäristövaikutuksiltaan puhtaisiin meritollisuuden teknologioihin ja nopeasti skaalautuviin maailmanluokan liiketoimintoihin.

Kasvun varmistamiseksi yhtiön omistajat ovat päättäneet suorittaa osakeannin vielä tämän vuoden aikana. Yhtiön omistajat ovat myös päättäneet tutkia mahdollisuutta listautua pohjoismaalaiseen NGM MTF-pörssiin ja hakeutua julkiseksi osakeyhtiöksi.

TAUSTAA: Navidium on Oulussa 2013 perustettu cleantech-yritys, joka tarjoaa IoT-tuotteita (Internet of Things) meriteollisuudelle. Yritys toimii yhteistyössä johtavien varustamojen, telakoiden ja satamien kanssa.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2017