Uusiteknologia.fi lomailee 3.1.2018 asti – lue uusimmat!

Uusiteknologia.fi:n toimitus siirtyy loppuvuoden ajaksi lomailemaan, joten nettisivusto päivittyy lähipäivät normaalia rajoitetummin. Palaamme normaaliin uutistahtiin ensi vuoden alusta 3.1.2018. Nyt on aikaa lukea uusimmat kirjat ja Uusiteknologia-lehdet.

Suomen talous on tänä vuonna lähtenyt kasvuun ja lisää voimaa haetaan digitaalisuudesta ja uusimmasta teknologiasta. Siihen kannattaa panostaa myös ensi vuonna, jotta hyvä talousvire jatkuisi. Sitä toivoo myös koko Uusiteknologia.fi ja jää nyt lyhyelle lomatauolle.  Samalla haluamme kiittää kaikkia lukijoitamme ja yhteistyökumppaneitamme.

Loppuvuoden aikana on useimmilla aikaa lukea lahjakirjojen rinnalla myös teknologia-alasta kertovia teoksia. Siksi listasimme nettisivuille runsaat kymmenen alan uusinta teosta.  Niistä voi löytää lukemista myös nuoremmille teknologiaguruille!

LISÄÄ: Vuoden teknologia-kirjat (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue tästä ilmaiseksi!