SSS: Salon kännykkätehtaan koneet myytiin

Kohuyhtiö Turing Robotic Industries ei koskaan käyttänyt Nakolan koetehtaan tuotantolinjoja. Nyt ne on myyty, kertoo Salon Seudun Sanomat uutisessaan. Ostajana on salolainen sijoitusyhtiö Aurora Ventures.

Kaupanteon takana on lehden uutisen mukaan sama kiinalainen sijoittajaryhmä, joka omistaa salolaisen Cencorp Automation Oy:n. Aurora Ventures osti koetehtaan tuotantolinjat ja laitteet Turing Robotic Industries Oy:n konkurssipesältä.

Aurora Venturesin nimi nousi lehden mukaan esiin jo vuosi sitten helmikuussa, kun Salo IoT Park -keskus osti Nokian entisen tehdaskiinteistön Microsoftilta. Aurora Ventures sijoitti kiinteistökauppaan tuolloin Salon seudun mukaan miljoona euroa.

LISÄÄ: Salon Seudun Sanomien uutinen 9.3.2018 (LINKKI)  ja aiemmat tehtaan tuotantolinjoja koskevat uutiset linkkeineen (LINKKI)