Analysointityökalu IoT-ratkaisuihin

Amazon-konserniin kuuluva pilvipalvelu AWS tuo tarjolle uudenlaisen IoT Analytics -työkalun. Sen avulla voidaan  analysoida  esineiden internetistä (IoT) ja antureista saatavaa dataa. Uutuustyökalulla voidaan tehdä aiempaa tarkempia päätöksiä IoT- ja koneoppimisen sovelluksiaan varten.

AWS:n IoT Analytics kerää, esikäsittelee, rikastaa, varastoi ja analysoi IoT-laitteiden dataa, joten yritykset voivat helposti identifioida erilaisia asioita ratkaisuistaan.

Analysoitavia asioita voivat olla esimerkiksi toisiinsa yhteydessä olevien kulkuneuvojen muodostaman kaluston keskimäärin kulkema matka. Tai kuinka monta ovea lukitaan työpäivän jälkeen älyrakennuksessa. Tai ennustaa tarvittavat huoltotoimenpiteet muuttuneissa olosuhteissa.

IoT Analyticsin Amazon Web Services tarjoaa käyttäjilleen kaikkiaan noin 100 erilaista palvelua pay-as-you-go-periaatteella tietojenkäsittelystä ja tallennuksesta muun muassa analytiikkaan. koneoppimiseen tietoturvaan ja VR/AR-ratkaisuihin.

LISÄÄ: Amazon AWS IoT (LINKKI)

Kuvituskuva: Microchip/Amazon