Elisa hakee 50 000 eurolla tekoäly-startupia

Elisa haastaa startupit mukaan rakentamaan tekoälysovelluksia lupaamalla voittajalle 50 000 euron palkkion. Voittaja valitaan Helsingissä vuoden lopulla järjestettävässä Slushin pitchaus-kisassa.

Elisa kerää AI Co-Creation Challenge kisalla eri puolilta maailmaatekoälytiimit yhteen kehittämään uusia tuotteita ja -palveluita. Datan, liiketoimintavalmennuksen ja markkinointinäkyvyyden lisäksi joukkueet pääsevät tekemään yhteistyötä Elisan kanssa.

Elisa AI Co-Creation Challengessa kilpailevat joukkueet kehittävät Elisan kanssa datasta liiketoimintaa. Joukkueilla on mahdollisuus ratkaista ongelmia Elisan eri liiketoiminta-alueilla: viihteessä, teollisessa IoT:ssa, operaattoreiden liiketoimintaprosesseissa, digitaalisessa terveydenhuollossa ja asiakaspalvelussa.

Joukkueet saavat pääsyn myös Elisan anonyymiin dataan, jonka avulla he voivat kouluttaa tekoälymallejaan. Osallistujia ohjataan idean luomisessa, testaamisessa ja kokeilussa, pienimmän toimivan tuotteen rakentamisessa sekä pilotoinnissa asiakkaan kanssa. Tavoitteena on rakentaa markkinakelpoinen ja kaupallistettava tuote kilpailun loppuun mennessä.

Elisa AI Co-Creation Challengen hakuaika on käynnissä. Saapuneiden kilpailuideoiden joukosta Elisan asiantuntijapaneeli valitsee 10-15 mielenkiintoisinta, jotka pääsevät loppukisaan Slushissa. Aiempina vuosina Elisa Innovation Challenge-kisan ovat voittaneet Foller, Emergence, Lukoton ja IqBox.

LISÄÄ: Elisan AI Co-Creation Challenge (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!