Militarikäyttöön sopiva VoIP-puhelinohjelmisto

Bittium esittelee Pariisissa tänään alkavilla puolustusalan Eurosatory-messuillla uuden VoIP-ohjelmiston. Tapahtumassa yritys esittelee myös kenttäkäyttöön sopivia Tough SDR -softaradioita ja TAC WIN -ohjelmistoradiojärjestelmän laajakaistaverkon muodostamiseen.

Tapahtumassa lanseerattava Bittium Tough VoIP Softphone on erityisesti puolustusvoimien taktiseen käyttöön tarkoitettu VoIP-ohjelmisto (Voice over Internet Protocol).

Ohjelmisto on asennettavissa Linux- ja Android-laitteisiin, kuten Bittiumin Tought-älypuhelimiin sekä tabletti- ja kannettaviin koneisiin Androidin ja Windowsin lisäksi Ubuntu- ja Debian-jakeluina.

Tought VoUP Softphonen avulla voi soittaa VoIP-puheluita, lähettää viestejä, pitää puhelinneuvotteluja ja jakaa työpöytäkuvaa joko tietokoneella tai älypuhelimella.

Siinä on myös puhepainike (Push-To-Talk, PTT) ja käytössä olevien kolmansien osapuolien kenttäradioiden (Combat Net Radio, CNR) etäohjaus ja niihin viestien lähettäminen.

Tuotteet ovat yhteensopivia oululaisyrityksen muiden taktisen kommunikaation tuotteiden ja ratkaisujen kanssa. Niissä yhdistyvät taistelukentän laajakaistainen tiedonsiirto ja VoIP-puhelut. Tuotteissa on liityntämahdollisuus myös kolmannen osapuolen laitteisiin ja järjestelmiin.

Lisää: Bittium (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!