Kuvankäsittelyn erikoisnäppäimistö uudistui

Suomalainen startup-yritys Loupedeck julkaisee uuden plusversion Loupedeck-näppäimistöstään. Uuden version kehityksen keskiössä ovat olleet ensimmäisen Loupedeck-laitteen aktiivisten käyttäjien kommentit ja ideat.

Pelikonsolimainen ohjauslauta helpottaa kuvankäsittelyä ja vie huomion kuvankäsittelyohjelmien valikoista ja hiiren ohjaamisesta itse kuvaan. Loupedeck+:lla kuvien muokkaus ottaa intuitiivisemman otteen kuvankäsittelyyn.

”Teemme Loupedeckiä kuvaajina kuvaajille ja siksi tunnemme ammatti- ja harrastelijakuvaajien arjen hyvin, sekä ymmärrämme heidän omistautuneisuutensa perään”, kertaa Mikko Kesti, Loupedeckin perustaja ja toimitusjohtaja.

Uuden yhteistyön kautta laajempi käyttäjäkunta saa tuotteen toimimaan omien ohjelmiensa kanssa, kun mukana on tuki Adobe Lightroom Classic CC:n lisäksi Skylum Aurora HDR -kuvankäsittelyohjelman kanssa

Loupedeckiä on myyty yli 20 000 kappaletta ja uudelle laitteelle Mikko Kesti odottaa vieläkin suurempaa kysyntää uuden ohjelmistoyhteensopivuuden myötä.

Loupedeck  on parissa vuodessa kasvanut kolmen yrittäjän startupista 17 henkilöä työllistäväksi globaaliksi kasvajaksi. Yritys perustettiin pari vuotta sitten joukkorahoituskampanjan kautta.