Tämä Android-puhelin kestää pudotuksen

Panasonic on julkistanut uuden kovaa käsittelyä, kosteutta, pölyä sietävän Android-puhelimen. Uutuus on  suojattu vedeltä ja pölyltä IP68-luokituksen mukaisesti ja kestää pudotuksen 1,5 metristä.

Panasonic Toughbook FZ-T1 sopii maahantuojan mukaan kaikkeen liikkuvaan työhön, kuten hotelli- ja ravintola-alalle, kauppaan, teollisuuteen, rakennusalalle, huoltoon ja kunnossapitoon sekä kuljetus- ja logistiikkatehtäviin.

Uutuuslaitteessa on puhe- ja dataominaisuudet, ja sen ominaisuuksiin sisältyy sekä lyhyen että pitkän kantaman viivakoodinlukija ja kahdeksan megapikselin kamera. FZ-T1:n akun kesto on 12 tuntia, ja akku voidaan vaihtaa käytön aikana.

Puhelin sietää tärinää ja kestää pudotuksen 1,5 metrin korkeudelta ja toimii -10C ja +50C lämpötila-alueella. Laitteen 5-tuumainen kosketusnäyttö toimii sateessa ja sitä voidaan käyttää hansikkaat kädessä.

Puhelimen suorittimena on neliytiminen Qualcomm Snapdragon. Flash-muistin koko on 16 gigatavua ja RAM-muistia on kaksi gigatavua. Käyttöjärjestelmänä on Android 8.1 Oreo. Laite painaa 240 grammaa.

Laitetta on kahtena versiona, joko 4G/WLAN- tai pelkkänä WLAN-versiona. FZ-T1:een on saatavissa laaja valikoima lisätarvikkeita, kuten telakoita ja ajoneuvotelineitä, vyökoteloita, monen akun latureita ja piirtokyniä.

Lisää: Panasonic Toughbook (LINKKI) ja Kauko (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018/