MWC2018 Americas: Yepzon Qualcommin matkaan

Tamperelaisen Yepzonin uusin paikannusinnovaatio  on esillä elektroniikkajätti Qualcommin osastolla Las Vegasin Mobile World Congress-tapahtumassa. Esillä oleva laite hyödyntää amerikkalaisyrityksen uusinta piiritekniikkaa. Yepzon panostaa muutenkin voimalla Yhdysvaltain markkinoihin.

Yepzonilla on esillä Qualcommin osastolla uusi virallisesti vasta ensi vuonna lanseerattava paikannustuote. Uutuus on Qualcommin osastolla esimerkkinä paikannuslaitemarkkinan uusimmasta kehityksestä.

Tamperelaisyrityksen henkilökohtaisessa paikannustuotteessa hyödynnetään Qualcommin Snapdragon Wear 1200 -piirisarjaa, joka tukee 4G LTE Cat-M1 ja NB1-tekniikoita.

Vuonna 2013 toimintansa aloittanut Yepzon työllistää suoraan kahdeksan työntekijää ja alihankkijayrityksissä noin 20 tuotekehittäjää. Yhtiöllä on tytäryhtiö Lontoossa ja yhteisyritykset Nevadassa Yhdysvalloissa ja Intian Delhissä.

Los Angelesissa alkanut Mobile World Congress MWC on Yhdydvaltain suurin mobiiliteollisuuden messutapahtuma. Esillä on satoja yrityksiä. Alkuviikosta muun muassa Nokia ja Ericsson julkistivat uusia 5G-tuotteitaan.

LISÄYS 18.9.2018: Yepzon on julkistanut uuden jälleenmyyntiyhteistyön yhdysvaltalaisen kulutuselektroniikkaketju Best Buyn kanssa. Samaan aikaan yritys aloitti yhteistyön entisen kilpailijansa, amerikkalaisen Location Based Technologiesin (LBAS) kanssa. Yhdysvaltalaisyritys on tuottanut PocketFinder-palvelua ja lisensoinut siihen tosin Yepzonin tekniikoita vuodesta 2016 asti.

Lisää: Aiemmat MWC2018 Americas-uutiset (LINKKI)

*) Päivitetty LBAS-osuus 18.9.2018

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran kuukaudessa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!