Tietoturvakäyttöön desifioitavia erikoisnäyttöjä

HP on tuonut tarjolle uudet näyttömallit terveydenhuollon käyttöön. Kapeamman katselukulman lisäksi ne täyttävät EN/IEC 60601-1-2-terveysstandardin ja terveysalan desinfiointikäytännöt. Integroitu näytönsuoja estää myös sivullisia näkemästä ruudun sisältöä.

HP:n Healthcare Edition -malliston HC271, HC241, HC271p ja HC241p Clinical Review -näytöt ovat suunniteltu sairaaloihin, lääkäriasemille ja terveyskeskuksiin.

Uudet erikoisnäytöt suojaavat potilaiden yksityistiedot integroidun näytönsuojan avulla. Vain käyttäjällä on selkeä näkymä näytön tietoihin, sivustakatsojille näyttö näkyy harmaana.

Näytöt täyttävät EN/IEC 60601-1-2-standardin vaatimukset potilaiden ja monitorintilaitteiden lähellä turvallisesti käytettävistä sähkölaitteista. Paneelin saa joko 27-tuumaisena Quad HD tai 24-tuumaisena WUXGA -vaakanäyttönä.

HC271- ja HC241-näytöt ovat DICOM Part 14 -standardin mukaiset, joten monitorilla kuvat toistuvat valmistajan mukaan tarkkoina ja samanlaisina henkilökunnan eri laitteillakin. Tosin integroidulla näytönsuojalla varustetut versiot (HC241p ja HC271p) eivät tarjoa tätä ominaisuutta.

Lisää: HP (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!