Tosibox kerää huomiota Lukko 500:lla

Oululainen IoT-tietoturvaa kehittävä Tosibox on saanut runsaasti kehuja viime vuosina tietoturvaratkaisuistaan. Uusin on Lukko 500:n saama tunnustus italialaisessa älyrakentamisen tapahtumassa, jossa palkittiin vuoden innovatiivisimmat tuotteet.

Rakennusautomaatiossa on Tosiboxin mukaan tähän asti kiinnitetty enemmän huomiota kuluihin kuin tietoturvaan. Suomalaisratkaisu on yksinkertaistanut tietoturvallisten IoT-infrastruktuurien rakentamisen, etäyhteyksien muodostamisen ja verkkojen hallinnan sekä kiinteistönomistajille että palveluntarjoajille.

“Kaikkialla läsnä olevan teknologian kiihtyvä kehitys ja tuleva Kaiken Internetin (Internet of Everything, IoE) sekä datan määrän räjähdysmäinen kasvu tarkoittavat kasvavaa kysyntää tietoturvallisille yhteyksille myös älykkäissä rakennuksissa,” sanoo Jarno Limnéll, Tosiboxin äskettäin aloittanut uusi toimitusjohtaja (kuvassa).

Palkittu Lukko 500 on yhteyslaite, jossa yhdistyvät massiivinen VPN-läpäisykyky ja yhteyksien luotettavuus. Lukko 500 valittiin vastikään finaaliin myös yhdysvaltalaisen automaatiolehti Control Engineeringin Engineers’ Choice Award -kilpailussa Teollisen internetin yhteydet -kategoriassa.

Lisää: Tosibox Lukko 500 -tuoteuutinen 1.8.2018 Uusiteknologia.fi:ssä  (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!