Lujitettuihin mobiililaitteisiin parempaa tietoturvaa

Panasonic tarjoaa lujitettuihin FZ-T1-älypuhelimiin ja FZ-L1-tabletteihin saksalaisen Rohde & Schwarzin Cybersecurity-tietoturvaa. Tuotteet on tarkoitettu muun muassa puolustusvoimien, poliisin, palolaitosten ja pelastusorganisaatioiden käyttöön.

Panasonicin tablettitietokoneisiin asennettu tietoturva perustuu Rohde & Schwarzin Trusted Mobile -käyttöjärjestelmään, joka parantaa Android-käyttöjärjestelmän tietoturvaa ja jakaa toiminnot avoimeen ja rajoitettuun toimialueeseen.

Rohde & Schwarzin Trusted Mobile -käyttöjärjestelmä jakaa toiminnot avoimeen ja rajoitettuun toimialueeseen

Avoimella toimialueella käyttäjä voi toimia kuin tavallisen Android-laitteen haltija, ja asentaa laitteeseen haluamiaan ohjelmia.

Rajoitettu toimialue on varattu yksinomaan organisaation tietojen turvalliseen käsittelyyn. Lisäksi avoimelle toimialueelle asennettu haitallinen ohjelmisto ei voi avata pääsyä organisaation tietoihin, ja rajoitettu toimialue on suojassa takaporteilta.

Tiedot voidaan lisäksi salata tehokkailla salausmenetelmillä ja tarvittaessa suojata fyysisesti esimerkiksi älykortilla. Sähköpostit, yhteystiedot, kalenteri ja intranet ovat käytettävissä vain automaattisesti toimivan, turvallisen VPN-tunnelin kautta.

Aloituskuva: Panasonicin FFZ-L1-tableteissa on jopa 12 tunnin akkukesto ja 3200 milliampeerin Litiumpolymeeriakku voidaan vaihtaa työtä keskeyttämättä ns. hot swap -teknologian ansiosta.

Lisää: Panasonicin Toughbook-laitteet (LINKKI) ja maahantuoja Kauko (LINKKI) sekä Rohde & Schwarzin Mobile Security (LINKKI).

Lisätty kuvitusta

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018