Voita 6G-uniikkiheijastin – äänestä vuoden tärkein uutinen!

Uusiteknologia.fi hengähtää pyhien ajaksi  ja haluaa toivottaa kaikille lukijoille ja mediayhteistyökumppaneille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta. Samalla voit vaikuttaa vuoden tärkeimmän tai mielenkiintoisimman uutisen valintaan. Ja voittaa uniikin 6G-heijastin, jota ei ole aivan kaikilla.

Helpottaaksemme äänestämistä listasimme kolmekymmentä palvelumme eniten luettua uutista ja linkit viimeisimpien touko- ja lokakuun Uusiteknologia-lehtien huippusuosittuihin tekniikka-artikkeleihin ja niiden lisätietolinkkeihin (LINKKI).

Voit äänestää myös muita Uusiteknologia.fi:ssä julkaistuja uutisia (LINKKI, hae), artikkeleita (LINKKI, hae), uutuustuotteita (LINKKI, hae), esitysmateriaaleja ja video-juttuja (LINKKI, hae) tai tapahtuma- ja messujuttuja (LINKKI, hae).

Lähetä ehdotuksesi parhaimmaksi tai mielenkiintoisimmaksi viime vuoden uutiseksi tai artikkeliksi sähköpostilla osoitteella media@uusiteknologia.fi (LINKKI) viimeistään 15.1.2019 mennessä. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken kymmenen Oulun yliopiston uniikkia 6G-heijastinta!

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta näköislehtenä! (LINKKI).