Suomeen eurooppalainen teknologiajohtaja-palkinto

Eurooppalainen teknologiajohtajien European CTO of the Year -palkinnot julkistettiin tänään EU:n Industry Days -tapahtumassa Brysselissä. Suomalaisen Spinnovan Juha Salmela valittiin vuoden eurooppalaiseksi teknologiajohtajaksi pienten yritysten sarjassa.

Juha Salmela

Palkinnon saivat tänä vuonna Juha Salmelan lisäksi suurien yritysten sarjassa belgialainen Nicolas Cudré-Mauroux, jokan tutkimus- ja innovaatiojohtajana belgialaisessa Solvay-yhtiössä.

Molemmat palkitut ja heidän yhtiönsä keskittyvät teknologian innovatiiviseen hyödyntämiseen kestävän kehityksen edistämisessä.

Vuoden eurooppalainen teknologiajohtaja -palkinnon tarkoituksena on korostaa teknologian ja innovaatioden roolia Euroopan kasvun ja menestyksen vauhdittajana.

Nicolas Cudré-Mauroux

Vuoden teknologiajohtajaksi haettiin merkittävää ja innostavaa johtajaa, joka on edelläkävijä innovaatioiden edistäjänä.

Eurooppalainen CTO of the Year  -palkinto on jo viiden vuoden ajan nostanut esiin innovaatiotoimintaa aina suurista globaaleista yhtiöistä kuten Intelistä ja Rolls-Roycesta ketteriin kasvuyhtiöihin kuten Avantiumiin ja Nanoliveen.

Tunnustuksen myöntävät suomalainen innovaatiokonsulttiyritys Spinverse ja Euroopan teollisen tutkimuksen järjestö EIRMA.

Lisää: Aiemmat Euroopan teknologiajohtajat -palkitut 2014-2017 (LINKKI).

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018

&nbsp