Suomalainen GPS-paikannusyritys myytiin

Toimitusjohtaja Jani Asunmaa, Mapon Finland Oy

Latvialainen Draugiem Group -konserni on ostanut porvoolaisen koneiden ja laitteiden GPS-paikannusyritys Mapon, jolla  on toimintaa yli 40 maassa ja yli 6000 yritysasiakasta. Kaupan myötä yritys panostaa kasvuun erityisesti Pohjoismaissa.

Yrityksen työntekijät siirtyvät ostajalle vanhoina työntekijöinä ja Mapon Finland pysyy omana yhtiönään. Myös kaikki toiminnot pysyvät ennallaan ja kaupan myötä Suomen kasvuun panostetaan entistä enemmän, yritys kertoo tiedotteessaan.

’’Paikannustoimialan kasvunäkymät Suomessa, Pohjoismaissa ja maailmalla ovat hyvät. Olemme saaneet erinomaisen markkina-aseman jokaisella mantereella ja tulemme panostamaan kasvuun, volyymiin ja palveluun’’, kertoo Mapon Finlandin toimitusjohtaja Jani Asunmaa.

Ostajayrityksellä on ollut aktiivista toimintaa Mapon kanssa jo aiemmin. Mapon myyjinä toimivat Jani Asunmaa ja Toni Pulliainen, jotka molemmat jatkavat edelleen yhtiön palveluksessa ja ostajayhtiön osakkaina.

Kauppahintaa ei julkaistu.

Porvoolaisella Maponilla on yhtiöt Latviassa, Virossa, Espanjassa ja Yhydsvalloissa. Yli 400 henkilöä työllistävän konsernin liikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa.

Kuva: Mapon tarjoaa työkoneiden kalustonhallintaa ja työaikaseurantaa GPS-paikannuksen avulla. Yritys on asentanut yli 55 000 laitetta ympäri maailmaa.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018