32-bitin ARM-suoritin ja uutuusanturi hiiriohjaimeen

Vuonna 2002 julkistettu Logitech MX518 -pelihiiri tekee paluun viritettynä uudella 32 bitin ARM-suorittimella ja aiempaa tarkemmalla Hero 16K-anturilla. Myös hiiren pintamateriaalit ovat saaneet kohennusta, jonka ansiosta hiiri on entistä mukavampi käyttää.

Logitech G MX518 -pelihiiri on ulkoisesti lähes identtinen alkuperäisen edeltäjänsä kanssa.  Uuden 32-bittinen ARM-suorittimen ansiosta hiiren vasteaika on nyt yhden millisekunnin.

Hero16K-anturi tekee jopa 17 000 mittausta sekunnissa.

Suoritinratkaisuakin merkittävämpi parannus on valmistajan mukaan uusi Hero 16K -anturi, jonka luvataan tarjoavan uuden linssirakenteen ja liikealgoritmin ansiosta aiempaa paremman tarkkuuden ja toimivuuden liikenopeudesta tai dpi-asetuksista riippumatta.

Uusi Hero16K-anturi kykenee seuraamaan liikettä valmistajan mukaan jopa 400 tuuman sekuntinopeudella (IPS) ja sen 16 000 dpi:n maksimitarkkuus takaa Logitechin mukaan pikselintarkan hallinnan pelitilanteissa.

MX518

MX518 toimii suoraan sellaisenaan ilman erillisen ohjelmiston asentamista. Hiiressä on kahdeksan ohjelmoitavaa painiketta, joihin pelaaja voi itse määritellä haluttuja toimintoja.

Halutessaan pelihiiren asetuksia ja muita ominaisuuksia voi räätälöidä valmistajan erillisohjelmistojen kautta. Yhdysrakenteisen muistin ansiosta asetukset voi tallentaa suoraan hiireen. Se siis toimii myös valmiiksi ohjelmoituna tilanteissa, joissa omaa tietokonetta ei voi käyttää.

Lisää: Logitech (LINKKI), tuotetieto (LINKKI) ja video (LINKKI) sekä Suomen jakelijat Also (LINKKI) ja Despeck (LINKKI) ja Tech Data (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!