EOT2019: Tanskalaista älyelektroniikkaa

Mikroelektroniikan edistyessä ja elektroniikan hintojen laskiessa markkinoille on tulossa runsaasti erilaisia tuotteita, joissa elektroniikka on sisäänrakennettuna. Uusimpia ratkaisuja on esillä toukokuun alkupuolella tanskalaisen Herningin messukeskuksessa järjestettävässä EOT – Electronics of Tomorrow-messuilla.

Electronics of Tomorrow -elektronikkamessuilla voi tutustua tekniikan tuottajiin, kuulla esityksiä jo läsnä olevasta tulevaisuudesta sekä saada inspiraatiota omien tuotteiden kehitykseen. Näitä ovat autot, jotka pyytävät päästä korjaukseen ennen kuin ne menevät epäkuntoon. Lemmikkieläinten kaulapantoja, joiden avulla karannut lemmikki voidaan paikantaa. Uuden kännykkäsovelluksen avulla voidaan ohjelmoitavia jopa koripallokenkiä, jotka sitovat itse nauhansa pienen moottorin säätäessä kokoa.

“Koska elektroniikka on nyt yhä merkittävämpi osa kaikkea, on se tärkeää myös kaikille teollisuudenaloille: elintarvikkeille, rakennusalalle, muodille, lääketeollisuudelle, pakkauksille ja liikenteelle. Siksi EOT – Electronics of Tomorrow -messut ovat ajankohtaiset niin sisäänostajille, tuotekehittäjille kuin suunnittelijoillekin alasta riippumatta. kertoo MCH Messecenter Herningin projektipäällikkö Mona Jakobsen.

Tarjolla on myös seminaariosuus, jossa puhujina muun muassa Vanessa Julia Carpenter, joka on Lead Technology Experience Designer DELTAn IdemoLabissa ja elektronisen tuotekehityksen asiantuntija ja merkityksellisen suunnittelun tutkija Aalborgin yliopistossa, Jack Ganssler, joka on sisäänrakennettujen järjestelmien kansainvälinen asiantuntija, sekä lukuisia muita inspiroivia puhujia IBM:ltä, DTU Nanotechilta, Microsoftilta ja Odense Roboticsilta, unohtamatta menestyksekkään Mobile Industrial Robot (MiR) -yhtiön perustajaa Niels Jul Jakobsenia.

EOT – Electronics of Tomorrow -elektroniikkamessut järjestetään MCH Messecenter Herningissä Tanskassa 7.- 9. toukokuuta 2019. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä alan toimijoiden sekä insinööriyhdistys Ingeniørforeningen IDAn, PE Professionel Elektronikin ja DI Digitalin kanssa.

Lisää: EOT2019 (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018