Rankkojen kohteiden painikkeet – kestävät ilkivaltaakin

Yhdysvaltalainen C&K on julkaissut sarjan jopa ilkivaltaa kestäviä suljetuttuja kytkimiä. Ne on IP67/IK10-luokiteltuja ja ATP19- ja ATP22-sarjan painikekytkimet on saatavana 19 mm ja 22 mm halkaisijoilla kohteeseen upotettavaksi.

Kytkinvalmistaja C&K:n uutuudet ovat korroosionkestäviä ja kestävät hyvin painikkeiden vaurioittamisyrityksiä. Kytkimet pystyvät kestämään fyysisen väärinkäytön, mukaan lukien metalli- työkalujen vaurioitumisen. Rnkasta rakeentesta huolimatta panikekytkimet pystyvät tarjoamaan tuntopalautteen käyttäjälle.

Kovennetut ominaisuudet ovat tärkeitä kaukaisissa ja valvomattomissa paikoissa, joissa esiintyy häiriökäyttäytymistä ja joissa vaurioittamisyritykset ovat yleisiä. Tällaisia ovat esimerkiksi pysäköintialueiden ohjauspaneelit, liikennevalot, teollisuuslaitteet, hissi, liukuportaat, viestintälaitteet ja hälytykset sekä turvallisuus- ja turvajärjestelmät.

C&K:n ATP19- että ATP22-sarja kytkimet ovat saatavana hetkellisinä tai itselukittuvina. Niitä saa kiinteän renkaan, liikkuvan renkaan, pisteen ja rengas plus voimanilmaisimen toimilaitteilla sekä tasaisilla, korotetuilla, kupolikonfiguraatioilla. Kytkimiin on saatavissa rengasmainen LED-valaistus usealla eri värivaihtoehdolla.

Kytkimet käyttävät naarmuuntumatonta toimilaitetta, jonka kotelot on valmistettu metallista. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun version lisäksi on saatavilla IK10-tasoon suojattuja messinki- ja alumiinimateriaalista tehtyjä kytkimien koteloita. Lukkiutumaton painokytkin kestää jopa miljoona toimintaa ja itselukkiutuva versio puoli miljoonaa toimintaa.

Lisää: C & K (LINKKI) ja tuotetiedot ATP19 (LINKKI), ATP22 (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018/