Elisa tuo Nokian 5G-reitittimet

Elisa tarjoaa Nokian 5G-reitittimet asiakkailleen toisen vuosineljänneksen aikana. Elisa pystyy tarjoamaan asiakkailleen uusien FastMile 5G -reitittimien avulla aiempaa nopeammat langattomat laajakaistapalvelut.

Barcelonan Mobile World Congress -messuilla julkistettu Nokia FastMile 5G -reititin käyttää 3GPP-yhteensopivaa 5G-radiotekniikkaa ja mahdollistaa gigabitin langattomat yhteydet kotitalouksille.

’’Nokia on meille tärkeä yhteistyökumppani 5G-aikaan siirtyessämme’’, kertoo Elisan henkilöasiakasyksikön liiketoimintajohtaja Antti Ihanainen.

Elisa avasi rajoitetun kaupallisen 5G-verkon ensimmäisenä Suomessa. Nyt verkko kattaa Tampereen, Jyväskylän, Turun ja Helsingin kaupunkikeskustojen alueet.

Elisan 5G-verkkoa laajennetaan koko ajan eri puolilla Suomea. Myös muut operaattorit ovat liikkeellä ja valmistautuvat pian tulevaan 5G-aikaan. Telia kertoi Barcelonan messujen jälkeen ottavansa valikoimiinsa Nokian 5G-reitittimen. Elisa kertoi tuolloin ottavansa myyntin myös Huawein ja HTC:n 5G-reitittimet.

Lisää: Elisa 5G (LINKKI)

Lisää: Aiempi uutinen 5G-reittimistä (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!