Tulevaisuuden 6G-tekniikka – katso videot ja esitykset

Oulun yliopisto järjesti maaliskuussa Lapissa kansainvälisen tulevaisuuden 6G-tutkimusta ja teknisiä mahdollisuuksia käsitelleen Summit-tapahtuman. Nyt Levin 6G Wireless Summitin esitykset ovat katsottavissa nettivideona ja esitysmateriaalit pdf-muodossa.

Kuva: Oulun yliopisto

Oulun yliopiston järjestämä 6G Summit kokosi Lappiin lähes kolmesataa huippututkijaa ja verkkopäättäjää 28 eri maasta. Ensimmäisessä 6G Summitissa olivat mukana kaikki verkkolaitevalmistajat Nokiasta ja Ericssonista Huaweihin sekä testaus- ja operattoritoimijoita.

Esityksiä oli yhteensä 99 ja siihen vielä posterinäyttelyn keskustelut päälle. Kongressissa oli 287 osallistujaa 28 eri maasta.

Yritysnäkökulmat 6G-maailmaan esittivät China Telecom, Ericsson, Huawei, Nokia Bell Labs, NTT DoCoMo, Samsung, Orange, ja ZTE. Tapahtumaa sponsoroivat Nokia, Huawei, Rohde & Schwarz ja Bittium.

6G Wireless Summit järjestetään vuoden päästä uudelleen keväällä 2020.

Lisää: 6G Wireless Summit, Levi, 24-26.3.2019 esitykset (LINKKI, pdf) ja videoina (LINKKI, Youtube-videot), uutisjuttu 29.3.2019 (LINKKI)  sekä 6G-artikkeli Uusiteknologia 1/2019-lehdessä (LINKKI, issuu)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2019/