Maailman ensimmäiset yhden millisekunnin IPS-näytöt

LG esittelee maailman ensimmäisen yhden millisekunnin IPS-näyttöpaneelit. Uuden Nano IPS -teknologian ansiosta näyttöjen värintoisto on valmistajan mukaan selvästi aiempia parempi ja virkistystaajuus 144 hertsiä.

Korealaisen LG:n uudet Nano IPS -näytöt ovat valmistajan mukaan ensimmäiset IPS-paneelit, jotka pystyvät saavuttamaan yhden millisekunnin Gray-to-Gray (GTG) -vasteajan. Uusia näyttöjä on saatavilla 38- ja 27-tuumaisena (mallit 38GL950G ja 27GL850).

Molemmissa näytöissä on 144Hz:n virkistystaajuus, kuvaresoluutio 3840 x 1600 (38 tuumaa), 2560 x 1440 (27 tuumaa) sekä laaja väriskaala (DCI-P3 98 prosenttia). 38-tuumaisen näytön kuvasuhde on 21:9 ja paneeli kaartuu ja näytön reunat lähes näkymättömät.

Molemmat näytöt on tarkoitettu nopeaan pelikäyttöön, mutta soveltuvat myös muuhun nopealiikkeiseen grafiikka- ja videotyöhön. Ensimmäiset Nano IPS -pelinäyttöjen odotetaan tulevan myyntiin valituille jälleenmyyjille heinäkuusta alkaen.

Lisää: LG (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta