HP avaa Euroopan 3D-tutkimuskeskuksen

Tietotekniikkayritys HP avaa Barcelonaan lähes 14 000 neliömetrin kokoisen Euroopan 3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence -keskuksen. Se on HP:n mukaan maailman suurimpia alansa tutkimuslaitoksia.

Uusi digivalmistuksen keskuksen uskotaan kokoavan yhteen satoja lisäävän valmistuksen ammattilaisia, tutkijoita, insinöörejä, asiakkaita ja kumppaneita.  Uuden keskuksen odotetaan mahdollistavan tuottaa 3D-tuotteita nopeammin ja kestävämpinä.

Keskus on varustettu yhteiskäyttötiloilla, jotka mahdollistavat joustavan ja yhteistyön. Keskuksessa HP:n metalli- ja muovitulostimet ovat esimerkiksi Basfin , GKN Metallurgyn, Siemensin ja Volkswagenin tuotekehittelijöiden käytettävissä.

Ympäristöasioissa keskus noudattaa HP:n normaalia ympäristövastuullisuutta, ja se on varustettu esimerkiksi sadevedenkeräimillä. Luonnonvalon käyttö on optimoitu ja rakennusmateriaaleissa on käytetty ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.

HP:lla on innovaatiokeskuksia ennestään muun muassa Oregonissa, Kaliforniassa, Washingtonissa ja Singaporessa.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta