EISA palkitsi uutuuslaitteita – nämä voittivat

Kansainvälisen eri maiden kulutuselektroniikan lehdistä koostu EISA-raati (Expert Imaging and Sound Association) on antanut joukolle uutuuksia EISA Awardin. Mukana on kaikki tutut tuotemerkit kuvan Philipsin OLED-televisiosta kilpaileviin näyttölaitteisiin, kännyköihin ja kameroihin. Katso tästä kaikki palkitut tuotteet.

Kansainvälisen eri maiden kulutuselektroniikan lehdistä koostu EISA-raati (Expert Imaging and Sound Association) on antanut joukolle uutuuksia EISA Awardin. Mukana on kaikki tutut merkit ja tuoteryhmät kännyköistä televisioihin. Katso uusimmat tästä,

Kuva: Messe Berlin

Suomesta EISA Awardien valintaraadissa olivat kolme erikoislehteä AutoSound, Hifimaailma ja Kamera-lehti.  Kaikkiaan mukana oli 61 lehteä 29 eri maasta ja edustettuna palkituissa kaikki tunnetuimmat kulutuselektroniikan tuotemerkit Samsungista Sonyyn, LG:n ja Philipsiin.

Yksi palkituista oli TP Visionin nykyisen tuottama Philipsin lippulaivamalli OLED+984 (aloituskuvassa), jonka ominaisuuksista EISA-raati kehui kuvan lisäksi loistavaa äänentoistoa. OLED-television audiopuoli perustuu kaiuttimien klassikkomerkin Bowers & Wilkinsin suunnittelemaan toteutukseen. Televisio sai jo toistamiseen Home Theatre TV of the Year-palkinnon.

EISA-palkinnot on jaettu ääni- ja kuvalaitteille jo yli 35 vuoden ajan.

Palkinnot julkistetaan juuri ennen Berliinissä järjestettäviä IFA-messuja, joka tänä vuonna on 6.-10. syyskuuta 2019. Messuilla on mukana parisentuhatta yritystä, joista Suomesta vain muutama. Mukana ovat muun mussa älykästä liesivahtia valmistava Safera ja älykasvatuslaitteiden Plantui ja Tregen.

Lisää: Tässä kaikki EISA 2019-2020-voittajat televisioista kännyköihin ja hifistä kameroihin (LINKKI) ja lisätietoja Berliinin IFA2019-messuista (LINKKI).

Kuva: Philip OLED+984, TP VIsion

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta