Verkon reunalaskentaa öljy- ja kaasuteollisuuteen

Saksalainen Congatec esittelee öljy- ja kaasuteollisuuden ratkaisuihin viritetyn reunapalvelinratkaisun, jonka luvataan kestävän jalostamotyyppisen tuotantoketjun vaatimukset. Räätälöitävästä palvelimesta on täysin ilmatiivisti suljettu versio, joka täyttää myös korkeimmat IP-suojaluokitukset.

Sulautetun reunalaskenta-palvelimien on vastattava tulevaisuudessa tuotantoketjun kaikkiin öljy- ja kaasuteollisuuden vaatimuksiin. Concatecin uutuudet ovat suunniteltu laajennetulla lämpötila-alueille, valinnaisella pinnoitteella suojaamaan ratkaisua suolaveden tai lämpötilanvaihtelujen aiheuttamista kosteusongelmista.

Congatecin ratkaisu tarjoaa myös palvelinluokan RAS (luotettavuus, saatavuus, huollettavuus) -ominaisuudet, joiden ansiosta OEM-valmistajat voivat luotettavasti hallita tuhansia laitteita etäältä.  Käytössä on myös moniydinsuorittimet sopivalla tehonkulutuksella.

RTS-hypervisor-tekniikoihin perustuvat virtuaalikoneet mahdollistavat ratkaisuissa laskentaresurssien hyödyntämisen osittamalla tehtävät, mukaan lukien paikalliset reaaliaikaiset ohjausvaatimukset sekä verkkoyhteydet.

Congatec esittelee rankkojen olosuhteiden  reunalaskentaa ensimmäistä kertaa SPE Offshore Europe -tapahtumassa Skotlannin Aberdeessa syyskuun alussa.

Lisää: Congatec (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta