Kasvu Openiin monta IoT-ja digiyritystä

Kasvu Open -kisaan on valittu sata potentiaalisinta suomalaista kasvuyritystä 750 kasvuyrityksen joukosta. Voittajat valitaan 23.–24.10.2019 Jyväskylän Paviljongissa. Kisassa on perinteisempien alojen lisäksi myös monia digi- ja IoT-yrityksiä.

Kasvu Openiin haki tänä vuonna 750 kasvuyritystä, joista 371 valittiin mukaan maksuttomaan Kasvupolku-sparraukseen. Näiden 371 kasvuyrityksen joukosta on valittu sata potentiaalisinta kasvuyritystä, jotka kisaavat Kasvu Open startup- ja start again -sarjojen voitosta.

Kasvu Openin TOP 100 -yritysjoukossa on tänä vuonna aiempaa enemmän pitkään toimineita start again -yrityksiä. Kasvu Openin pääyhteistyökumppani Nordean kasvuyritysyksikön johtaja Vesa Riihimäki kokee, että Kasvu Open tavoittaa nyt juuri ne kasvuyritykset, joille sparrauksesta on hyötyä.

Tänä vuonna TOP 100 -finalistiyrityksiä on mukana eniten Uudeltamaalta, Pirkanmaalta ja Pohjois-Pohjanmaalta. Finalistiyritysten toimialoista kärjessä ovat teollisuus ja ICT-ala. Sata finalistiyritystä työllistävät kaikkiaan 1570 henkilöä.

Kasvu Open -palkinnot jakavan tuomariston puheenjohtaja on sarjayrittäjä ja bisnesenkeli Lennu Keinänen (Flashnode). Muut tuomariston jäsenet ovat sarjayrittäjä ja pääomasijoittaja Juho Risku (Butterfly Ventures), yritysjohtaja ja professori Anssi Lehikoinen (Rocsole Oy), bisnesenkeli Jaakko Salminen ja toimitusjohtaja Risto Jämsen (Makua Foods Oy).

Voittajat valitaan Kasvu Open Karnevaalissa 23.–24.10.2019 Jyväskylän Paviljongissa (LINKKI).

Lisää: Kasvu Open 2019 finalistit taulukkona (LINKKI, pdf)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta