Yllätä palkintoraati 5G-ratkaisullasi

Suomalainen 5G Momentum hakee uutta palvelu tai tuotetta, joka toisi merkittävää lisäarvoa jo olemassa olevassa tuotteissa tai palveluissa. Tarkoitus on valita myös kaksi organisaatiota, jotka ovat edistäneet 5G-näkyvyyttä sekä osoittaneet vahvaa kekseliäisyyttä 5G-kehityksessä.

5G Momentumin raadin muodostavat hankeryhmä, johon kuuluvat liikenne- ja viestintävirasto Traficom, Väylävirasto ja Ilmatieteen laitos. Lisäksi mukana on liikenne- ja viestintäministeriön edustaja. Kisan voittajat julkistetaan maaliskuussa 2020.

Kisaan voi osallistua lähettämällä hakemuksen ensi vuoden tammikuun loppuun asti.

5G-sovelluskisan arviointikriteerit ovat innovatiivinen toteutus, kekseliäisyys, hyödyntämispotentiaali ja kohderyhmän laajuus sekä skaalautuvuus, liiketoimintapotentiaali, yhteiskunnallinen vaikuttavuus sekä ehdotuksen ympäristöystävällisyys ja hiilineutraalius.

Lisää: Traficomin tiedote (LINKKI) ja kipailuun ilmoittautumiskaavake (LINKKI).

Kuva: Traficom

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta