Digikehittäjät yhdistyvät – sulautettuja ratkaisuja ja avaruuskoodia

Suomalaiset digiratkaisujen RD Velho ja ohjelmistotalo SSF ovat sopineet toimintojen yhdistämisestä. Muodostuva yhtiö pystyy tarjoamaan ohjelmisto- ja tuotekehitysosaamista sulautetuista tietoturvaan ja analytiikkaan sekä avaruuslaitteisiin.

Suomalainen digiratkaisujen RD Velho ja ohjelmistotalo SSF, joka tunnettiin aiemmin Space Systems Finlandina ovat sopineet toimintojen yhdistymisestä. Muodostuva yhtiö tarjoaa ohjelmisto- ja tuotekehitysosaamista sulautetuista tietoturvaan, analytiikkaan sekä avaruuslaitteisiin.

Suomessa yhtiön asiakkaisiin kuuluvat RD Velhon kautta ABB, Kone, Metso, Vaisala ja Wärtsilä. Yhtiöt työllistävät eri puolilla Suomea ja Tsekkjä yhteensä 400 henkilöä ja yhteenlaskettu liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa.

RD Velhon toimitusjohtaja Mika Kiljala ja SSF:n  Veera Sylvius. Kuva: RD Velho.

”Rakennamme asiakkaidemme kanssa älykkäitä ratkaisuja, jotka vaikuttavat positiivisesti meidän kaikkien tulevaisuuteen”, kertoo RD Velhon toimitusjohtaja Mika Kiljala. Yritykset tavoittelevat myös suurempaa laajentumista ulkomaisilla markkinoilla.

”Yhdistyminen RD Velhon kanssa on loistava kehitysaskel, jonka myötä lähdemme toteuttamaan kansainvälistä kasvua. Kasvun perustana on yhteinen näkemys älykkäästä, kestävästä ja turvallisesta maailmasta, jota meillä on mahdollisuus rakentaa yhdessä asiakkaiden kanssa”, sanoo SSF:n toimitusjohtaja Veera Sylvius.

RD Velho tunnetaan erityisesti älykkäiden koneiden, laitteiden ja digitaalisten ratkaisujen suunnittelijana. SSF on järjestelmä- ja ohjelmistokehitystä sekä tekoälyratkaisuja tarjoava yritys, joka sijaitsee Espoossa ja Prahassa.

SSF:n toimintaa ovat puolestaan ohjelmistosuunnittelu, sovellukset turvakriittisiin laitteisiin, ohjausratkaisut, testausautomaatio, analytiikka sekä avaruusteknologiaosaaminen.

Kuvituskuva: Shutterstock.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2019/