Sykekello lataa itsensä

Sveitsiläinen kellovalmistaja Sequent on esitellyt toisen sukupolven sykemittarikellon, joka lataa itse itsensä mekaanisesta liikkeestä muiden laadukkaiden viisarikellojen tapaan. Uutuus on myynnissä ainakin alkuun vain verkossa.

Sequent SuperCharger2 on suunniteltu toimimaan mahdollisimman pienellä sähkömäärällä. Lisäksi uutuuden  luvataan vähentävän käyttäjänsä hiilijalanjälkeä, koska kellon liike-energiaratkaisu vähentää paristojen tarvetta.

Kellon rannekkeet ja eräät sähköiset osatkin on valmistettu kierrätetystä valtamerimuovista.

Sykenäyttö on toteutettu mekaanisilla viisareilla. Uutuus on vesitiivis 50 metriin asti. Sisäänrakennetut anturit tallentavat käyttäjän aktiivisuuden ja sydämen sykkeen reaaliaikaisesti.

Lisäksi kello synkronoi langattomasti Bluetoothilla tiedot Sequent BioFeedback -alustan kanssa Android ja iPhone -ympäristöissä. Alustan avulla käyttäjä voi analysoida ja valvoa terveystietojaan.

Yritys kutsuu uutuuttaan maailman ensimmäiseksi sykemittarilla varustetuksi automaattihybridiälykelloksi, joka lataa itsensä. Tuote on saanut myös lataustekniikastaan Red Dot -palkinnon.

Lisää: Kickstarter-sivusto (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTThttps://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2019/A – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta