MeasureWarella nopeasti mittausratkaisut

Analog Devices on luonut uuden MeasureWare-ekosysteemin tarjoamaan tarkkoja anturimittausratkaisuja teollisuuden tuotekehittäjille. MeasureWare on verkkopohjainen palvelu, jonka kautta voi saada tuen ja protolaiteiden lisäksi oppia mittaamisesta ja jakaa kokemuksia muillekin kehittäjille. Lab-osuus toimii jopa kännykän kautta.

Analog Devicesin MeasureWare-palvelun avulla voidaan rakentaa teollisuuslaitteisiin nopeasti uusia mittauksia, jolloin käyttäjät voivat mitata tehokkaammin hankkeisiinsa tarvittavia tietojoukkoja, kuten lämpötila, paino, kosteus, pH tai paine.

MeasureWare koostuu kolmesta osasta:  Designer antaa suosituksia sovellukseen sopivasta laitteistosta. MeasureWare Lab mahdollistaa mittaustulosten reaaliaikaisen seurannan ja tarkastelun fyysisissä mittayksiköissä. Developer tarjoaa ympäristön sovelluskoodin kehittämiseen.

Analog Devicesin MeasureWare koostuu verkkopalvelusta, erikoisohjelmistoista sekä kehitys- ja anturikorteista.

Niistä Developer tukee useita mikro-ohjaimia ja niiden integroituja kehitysympäristöjä. Tällä hetkellä ARM-prosessorit ovat tärkeimpiä kohdealustoja. MeasureWare tukee  myös ARM:n Mbed-käyttöjärjestelmän ohjelmointirajapintoja. Tarjolla on myös esimerkkiprojektin ARM:n Mbed ympäristöön.

Analog Devicesilla on myös mittauslaitteistoja ja ohjelmistostudion työkalupaketti, joka mahdollistaa plug and play -tyyppisen sovelluskehityksen. Analog Devicesin tarjoaa lisäksi verkossa kumppaniverkoston, jonka avulla voi viedä prototyypin nopeasti lopputuotteeksi.

Designer ja MeasureWare Lab on tarjolla Chrome-, Firefox-, Safari-, Edge- ja IE 11-selaimilla. Lisäksi Lab-sovellus toimii mikrojen selaimien lisäksi Applen iPhonessa tai iPadissa iOS11 tai uudemmalla versiolla.

Android-kännyköissä ja tableteissa Labtoimii 4.1 versiosta alkaen ja vaatii vähintään gigahertsin suorittimen ja gigan RAM-keskusmuistin.

Lisää: Analog Devices (LINKKI), MeasureWare (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI, valitse alueeksi Europe, Finland)