Bittiumilta voi ostaa ohjelmistorobotiikkaa

Bittium tuo elektroniikan ja tietoliikenteen tuotekehityspalvelujensa rinnalle omaan tietoturvalliseen alustaan perustuvan ohjelmistorobotiikkaratkaisun. Sen avulla voidaan virtaviivaistaa ohjelmallisia liiketoimintaprosesseja automatisoimalla manuaalisesti.

Bittiumin kokemus tuotekehityksestä, mukaan lukien ohjelmistokehitys ja testiautomaatio, on siivittänyt uuden palvelun kehittämistä. Yritys on hyödyntänyt ohjelmistorobotiikkaa sisäisesti jo parin vuoden ajan aina tuotekehityksestä taloushallintoon asti.

”Olemme saaneet erinomaisia tuloksia parantamalla kannattavuutta ja tehokkuutta omissa projekteissamme ja tukitoiminnoissa.”, kertoo Bittium Telecom-palvelujen johtaja Tuomo Nivala.

Lisää puolustusvoimille

Bittium kertoi tänään saaneensa virallisen tilauksen Puolustusvoimilta kapeakaistaisen aaltomuodon kehitystyöstä taktisiin Tough SDR -ohjelmistoradioihin.

Kapeakaistainen aaltomuoto mahdollistaa radioilla puheen ja viestien lähettämisen pitkillä välimatkoilla ja mahdollisesti ruuhkautuneissakin tiedonsiirtoverkoissa.

Bittium Tough SDR -radioissa voidaan käyttää, jopa yhtäaikaisesti, sekä kapeakaistaista Bittiumin Narrowband Waveform -aaltomuotoa että laajakaistaisia TAC WIN -aaltomuotoa (Tactical Wireless IP Network) sekä yhteiseurooppalaista ESSOR HDR WF -aaltomuotoa (European Secure SOftware defined Radio, High Data Rate Waveform).

Lisää: Bittium (LINKKI)