Etäkäytettävä tehotyöasemakeskus auttaa suunnittelijaa

HP on julkaissut naailman ensimmäinen mittavan kehikkotyöasemaratkaisun, joka mahdollistaa suuritöisten tehtävien hoitamisen etänä omalta työasemalta. Käyttäjäkuntaa ovat HP:n mukaan mukaan tutkijat, insinöörit, arkkitehdit, 3D-suunnittelijat, erikoisefektien tekijät ja muut visuaaliset sisällön luojat.

Räkkiin sijoitetut Z by HP -työasemat ovat käytettävissä etäyhteydellä ZCentralin avulla. Se yhdistää tehotyöasemat ja uuden ZCentral Remote Boost -ohjelmiston (aiemmin Remote Graphics Software, RGS) ja uuden ZCentral Connect -ohjelmiston.

ZCentral tarjoaa käyttäjälle suorituskykyä, joka ei ole riippuvainen yksittäisen käyttäjän laitteesta. Uusi ZCentral on suorituskyvyltään 16-33 prosenttia tehokkaampi ja selvästi edullisempi kuin nykypäivän virtualisoidut työasemat. Ja myös tiimityö onnistuu aiempaa helpommin.

Käyttäjät voivat liittyä valittuun keskusyksikköön tai vapaana olevaan työasemaan ZCentral Connectin avulla. IT-osasto voi valvoa sisäänkirjautumisia ja liitettyjen laitteiden tilaa yhden yksinkertaisen käyttöliittymän avulla käyttämällä ZCentral Connectia.

ZCentral Connect ja ZCentral Remote Boost salaavat verkon yli lähetettävät pikselit, joten yrityksen tai yhteisön data pysyy suojattuna etätyöasemia käyttäessäkin.

Uutuusratkaisusta laitekehikkoon kiinnitettävät Z by HP Desktop -työasemat ovat heti saatavilla, mutta ZCentral Remote Boost -ohjelmisto  ja HP ZCentral Connect tulee alkuvuodesta 2020. Tosin Betaversio on nykyisten asiakkaiden käytössä heti.

Lisää: HP (LINKKI) ja tuoteitiedot (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta