Arrow keräsi Cloud Summittiin yli 400 kiinnostunutta – esityskalvot jaossa

Arrowin ECS järjesti runsas viikko sitten pilvitekniikoita ja sovelluksia esitelleen Cloud Summit -tapahtuman. Se keräsi Helsinki-Vantaalle runsaat 400 osallistujaa yli 200 suomalaisyrityksestä. Esillä olivat pilvirakenteiden lisäksi uusimmat tietoturva- ja käytännön liiketoimintasovellukset. Tapahtuman esitykset ovat ladattavissa nyt pdf-muodossa.

Arrowin Cloud Summit järjestettiin Scandic Helsinki Aviacongressissa 28.11.2019. Tapahtuma kokosi marraskuun lopulla yhteen alan teknologiatalot sekä kotimaisten organisaatioiden IT-asiantuntijat ja päättäjät. Tapahtumassa järjestettiin kaikkiaan yli 30 esitystä. Päivän aikana kuultiin puheenvuoroja ja verkostoiduttiin.

Pilvipalveluiden tietoturva puhutti tapahtumassa. Kuvassa Check Pointin Arnfinn Strand kertomassa pilven viimeisimmistä turvallisuushaasteista.

Suurista nimistä mukana olivat esimerkiksi Microsoft, Oracle, Vmware, Dell, IBM Red Hatillaan sekä Keysight Ixia ja Jupiter Networks sekä joukko tietoturvayrityksiä.

Tapahtumassa Arrow julkisti uuden selvityksen siitä, kuinka suomalaisyritykset näkevät tulevaisuuden IT- ja verkkoinvestointinsa. Uuden selvityksen teki M-Brain Arrowin ECS:lle, joka selvitti elo-marraskuussa asioita tuhannnelta suomalaiselta IT-vastaavalta. Selvitystyön kooste on ladattavissa osoitteesta (LINKKI, pdf).

Arrowin Cloud Summit -tapahtuma järjestetään myös ensi vuoden lopulla, mutta tarkemmat päivämäärät kerrotaan myöhemmin. Ennen pilvitapahtumaa Arrow järkestää myös teolliseen internetiin tiukemmin keskittyvä Arrowin IoT Summitin, torstaina 28.5.2020 lentoaseman läheisessä Scandic Helsinki Aviacongressissa.

Lisää: Arrow Cloud Summit 2019 -esitysmateriaalit pdf-muodossa (LINKKI)  ja toukokuussa 2019 järjestetyn IoT Summit 2019 -uutisjuttu 24.5.2019 (LINKKI) ja esitymateriaalit pdf-muodossa (LINKKI).

Aloituskuva: Dellin Harri Vähäkangas kertoi Arrowin Cloud-tapahtumassa infrastruktuuriratkaisuista sovelluskehityksessä. Kuva: Arrow ECS Finland.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta